Rally

Rally

Her finder du alt du skal bruge for at dyrke rally i Danmark. Det er her, du finder linket til licensbestilling, her, du finder de gældende reglementer og cirkulærer inden for rallysporten. Her kan du også læse mere om vognbøger.

Hold også øje med nyhederne inden for rally på denne side, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i vores sportsgrene.

Finder du ikke det, du skal bruge, så benyt søgefeltet eller kontakt DASU via vores supportside. 

 

Sådan kommer du i gang med rally

Uanset dit ambitionsniveau, så har du fundet det rigtige sted at starte.

Vi skal alle starte et sted, og hvis det er rallysporten, så starter det med klubrally. Læs mere i infopanelet herunder.

DASU Metal Rally

DASU Metal Rally 

Siden 2008 har DASU haft et tæt samarbejde med Dansk Metal. Som led i samarbejdet afvikler DASU-klubber og frivillige Metal Rally, der er en serie events på landets tekniske skoler. Metal Rally er kørsel i vores to Ford Fiesta ST150 på korte baner, hvor samarbejde, kørerevner og kommunikation er i fokus. Inden kørslen undervises alle i sikkerhed og kørerteknik. 

Ultimo november afholdes finalen i kampen om Dansk Metal Mesterskabet. Her inviteres alle vinderne fra det sidste års events for at finde de samlede vindere. 

DASUs Metal Rally kører på fossilfrit brændstof og motor- og gearolie. 

Siden starten i 2010 har mere end 5.000 unge således stiftet bekendtskab med rallysporten via Metal Rally. 

Samarbejdet betyder også, at der er gratis adgang for Dansk Metals medlemmer ved baneløb landet over, og sammen med Dansk Industri kårer DASU og Dansk Metal også Årets mekanikerlærling.

 

Læs mere hos Dansk Metal her.