Rally

Rally

Her finder du alt du skal bruge for at dyrke rally i Danmark. Det er her, du finder linket til licensbestilling, her, du finder de gældende reglementer og cirkulærer inden for rallysporten. Her kan du også læse mere om vognbøger.

Hold også øje med nyhederne inden for rally på denne side, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i vores sportsgrene.

Finder du ikke det, du skal bruge, så benyt søgefeltet eller kontakt DASU via vores supportside. 

 

Sådan kommer du i gang med rally

Uanset dit ambitionsniveau, så har du fundet det rigtige sted at starte.

Vi skal alle starte et sted, og hvis det er rallysporten, så starter det med klubrally. Læs mere i infopanelet herunder.

Rallyløb 2025

 

Nu kan du se liste over de rallyløb, der på nuværende tidspunkt er ansøgt til optagelse på det kommende års løbskalender.

Det er vigtigt at understrege, at alle ansøgninger der modtages senest den 1. juli behandles på lige fod, uanset hvornår løbene er søgt.

Ved at offentliggøre de ansøgte løb håber rallyudvalget, at de fleste datosammenfald kan undgås, når løbskalenderen skal udarbejdes efter ansøgningsfristen.

Udarbejdelsen og offentliggørelsen af DASUs foreløbige og endelige løbskalender sker som sædvanligt ifølge bestemmelserne i reglement 1.

 

Se den foreløbige kalender for rally 2025 her

 

Rallyløb i år

 

Leder du efter rallyløb for den gældende sæson, så se nærmere i DASUs løbskalender, hvor du finder alle motorsportsarrangementer i klubberne i DASU. Du kan sortere på sportsgrene i kalenderen.