Karting

Kører du gokart eller er du på anden måde involveret i sporten, så er det her, du finder det, du skal bruge i løbet af sæsonen. Her finder du information om licens, reglementer, forsikringer og DASUs øvrige tilbud til kartingsporten.

Hold også øje med nyhederne inden for karting på denne side, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i vores sportsgrene.

Skal du reservere kartnummer, så benyt nummerbestillingen nederst på denne side.

Er du ny i karting?

Vil du gerne i gang med at køre gokart, så find mere information nederst på siden.

Kartingløb 2024

 

Nu kan du se liste over de kartingløb, der på nuværende tidspunkt er ansøgt til optagelse på det kommende års løbskalender.

Det er vigtigt at understrege, at alle ansøgninger der modtages rettidigt behandles på lige fod, uanset hvornår løbene er søgt.

Ved at offentliggøre de ansøgte løb håber kartingudvalget, at de fleste datosammenfald kan undgås, når løbskalenderen skal udarbejdes efter ansøgningsfristen.

Udarbejdelsen og offentliggørelsen af DASUs foreløbige og endelige løbskalender sker som sædvanligt ifølge bestemmelserne i reglement 1.

 

Se den foreløbige kartingkalender for 2024 her.

Foreløbig kalender 2024 oversigt

 

Kartingløb i år

 

Leder du efter kartingløb for den gældende sæson, så se nærmere i DASUs løbskalender, hvor du finder alle motorsportsarrangementer i klubberne i DASU. Du kan sortere på sportsgrene i kalenderen.