Banesport - offroad

Banesport - offroad

Her finder du alt du skal bruge for at dyrke banesport i Danmark. Det er her, du finder linket til licensbestilling, her, du finder de gældende reglementer - sportslige og tekniske - inden for banesporten. Her kan du læse mere om vognbøger og se, hvornår der er mulighed for at komme på kursus inden for sporten. Det er også her, du kan læse om, hvad DASUs forsikringer dækker.

Hold også øje med nyhederne inden for banesport på denne side, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i vores sportsgrene.

Finder du ikke det, du skal bruge, så benyt søgefeltet eller kontakt os her. 

 

Vil du dyrke banesport i DASU?

Se nederst på siden her, hvordan du kommer i gang med banesport på offroad.

Offroad baneløb 2024

 

Nu kan du se liste over de offroad baneløb, der på nuværende tidspunkt er ansøgt til optagelse på det kommende års løbskalender.

Det er vigtigt at understrege, at alle ansøgninger der modtages rettidigt behandles på lige fod, uanset hvornår løbene er søgt.

Ved at offentliggøre de ansøgte løb håber banesportsudvalget, at de fleste datosammenfald kan undgås, når løbskalenderen skal udarbejdes efter ansøgningsfristen.

Udarbejdelsen og offentliggørelsen af DASUs foreløbige og endelige løbskalender sker som sædvanligt ifølge bestemmelserne i reglement 1.

 

Se den foreløbige kalender for baneløb, offroad her.

 

Baneløb i år

 

Leder du efter baneløb for den gældende sæson, så se nærmere i DASUs løbskalender, hvor du finder alle motorsportsarrangementer i klubberne i DASU. Du kan sortere på sportsgrene i kalenderen.