Podcast - det ternede flag

Det ternede flag - DASU's podcast om F1 og dansk motorsport

 

Nu lanceres Det ternede flag – DASU’s F1-podcast. Dansk Automobil Sports Union står bag en ny podcast, der dykker ned i weekendens største F1-nyheder, analyserer løb og give lytterne en bredere forståelse for motorsporten.

 

DASU lancerer nu en podcast, der med Jan Sommer, kendt fotojournalist fra bl.a. Ekstra Bladet, sportschef Bo Baltzer Nielsen og relevante eksperter, tager lytterne med gennem de mange spændende facetter ved motorsporten. Først og fremmest når det gælder Formel 1, Kevin Magnussen og alle de andre verdensstjerner, men også med drys af up and coming-talenter, teknik, træning og meget, meget mere.

 

Det ternede flag er henvendt til alle, der interesserer sig for bilsport og gerne vil vide mere. Alle dem, der gerne vil høre dybdegående analyser af løbene, få indsigt i de seneste tekniske udviklinger og få ekspertkommentarer til de seneste rygter.

 

Det ternede flag går i luften efter Spaniens Grand Prix og kan høres i iTunes eller på Soundcloud. Nørd igennem sammen med DASU’s eksperter, der deler ud af viden og passion for sporten og få svar på dine spørgsmål.

 

Det ternede flag sendes første gang efter Spaniens Grand Prix og efterfølgende efter hvert GP. Udsendelserne bliver af cirka en times varighed og kan dermed høres på farten til job, til racerbanen og hvor du ellers hører dine podcasts.

 

 

Annoncemuligheder - bliv partner på podcasten 

 

Vil du være del af at udbrede de gode historier fra motorsportens verden, så har du nu muligheden for at blive partner på podcasten Det ternede flag. 

 

Læs mere her (pdf).

 

Kontakt:

Bo Baltzer Nielsen

Sportschef

bbn@dasu.dk

Telefon: 28263701

Nyheder

Icon load Indlæs flere nyheder