Den nye struktur i DASU, som klubberne har valgt i 2022, betyder en række ændringer inden for især banesporten. Her er sporten som bekendt nu delt op i en offroad- og en asfalt-del. De to områder skal varetages af hver deres udvalg – udvalget for asfaltbanesport og udvalget for offroadbanesport.

 

Netop udvalget for offroadbanesport er nu klar til offentlig præsentation. Ved DASUs repræsentantskabsmøde 19. november 2022 blev Stefan Grønhøj Thomsen (FSAS) præsenteret, og her løftede den nye formand for udvalget lidt på låget omkring tankerne for det nye udvalg.

 

I alt tre personer skal varetage offroadbanesporten fremadrettet i nært samarbejde med klubberne, bestyrelse og sekretariat. Ved udpegningen af udvalgsmedlemmerne, i samarbejde med udvalgsformand Stefan Grønhøj Thomsen, har der været fokus på sportsfaglighed og relevante, faglige kompetencer, ligesom samarbejdsevner har været i fokus.

 

Ved repræsentantskabsmødet lagde formand Stefan Grønhøj Thomsen især vægt på følgende, som udvalget vil arbejde for:  at samle sporten, at involvere frivillige, aktive, klubber, udvalg, sekretariat og bestyrelse i arbejdet, at få fokus på rekruttering til sporten samt talentudvikling.

 

Nu er det øvrige udvalg så godkendt hos bestyrelsen – sammensætningen er som følger:

 

Patrick Bing (NMKA)

 

Patrick er 33 år gammel, er selvstændig tømrer/snedker og bor på gård i Roskilde med sin kæreste. Patrick begyndte at køre folkerace i 2016 og er aktiv på Nisseringen både på flagposter, på arbejdsdage, i arrangørgruppen af folkerace-landskampen 2020, som talsmand for folkerace.

 

Emil Dahl Hammer (IMK)

 

Emil er 29 år gammel, bord i Silkeborg med kone og to børn. Emil har de sidste fire år været formand for baneafdelingen. Han har selv været aktiv siden 2012 – senest i rallycross DM, hvor han stadig er aktiv og regerende mester i Super 2000-klassen.

 

Stefan Grønhøj Thomsen (FSAS), formand

 

Stefan er 39 år gammel og bosat i Sæby med kone og børn, hvor han i en årrække har været aktiv i klubben og på banen. Han har både været flagpost, løbslederassistent, speaker og meget mere – og nu altså formand for udvalget for banesport offroad.

 

DASUs hjemmeside opdateres snarest for at afspejle den nye struktur.