Den 18. marts køres det hollandske Zuiderzee Rally, der er 1. afdeling af FIA Benelux Rally Trophy – serien som Rally Denmark også er en del af.

Løbet består af 13 snoede prøver på hollandske asfaltveje. Samlet er der 117 km prøver i løbet.
Sidste chance for at melde sig til løbet er den 8. marts. Udenlandske deltagere – herunder de danske – får rabat, så prisen er 350 euro mod de 495 euro, som hollandske kørere betaler.

FIA Benelux Rally Trophy (FIA BEN-RT) er en af syv regionale serier under FIA European Rally Trophy. Serierne giver europæiske rallykørere lejlighed til at stifte bekendtskab med internationale FIA-løb i den del af Europa, de hører til, mens omkostningerne til rejse og transport holdes nede.
FIA BEN-RT består af fem nordeuropæiske løb i fire forskellige lande. Dermed får kørerne mulighed for at køre fem forskellige løb, der giver en god fornemmelse af forskellene på et nationalt løb og et internationalt FIA mesterskabsløb.
Løbene køres i Holland, Tyskland, Belgien og Danmark.

De regionale serier i European Rally Trophy er åbne for deltagere fra hele verden. Kørere og andenkørere med international licens, der deltager i løbene i en godkendt bil, er automatisk med i FIA BEN-RT, når de er tilmeldt. Der er intet gebyr for at deltage i serien, kun for at deltage i selve løbene.

Blandt de tilmeldte til Zuiderzee Rally er svenske Joakim Grahn, der er en god bekendt af det danske rallypublikum. Han kører alle 5 løb i FIA Benelux Rally Trophy.

Læs mere om Zuiderzee Rally, se løbets tillægsregler på engelsk og se hvordan du tilmelder dig på http://zuiderzeerally.nl/english/documents-english/

Følg FIA Benelux Rally Trophy på Facebook: https://www.facebook.com/FIABeneluxRallyTrophy/?fref=ts

Foto: Rickard Nilsson