Kære DASU-klubber,

 

Vi bad jer tage stilling til, hvilke 3 emner I helst vil bruge tid på til klubseminaret den 17. januar, og følgende 3 emner har fået flest stemmer:

 

  1. Klub-PR
  2. Frivillighed
  3. Klubliv

 

Hvert af de 3 emner gennemgås 2 gange i løbet af aftenen, så hver deltager kan deltage i to forskellige sessioner.

 

Der er sandwiches fra kl. 17.30.

Sessionerne kører fra kl. 18 - 19.30 og kl. 20 - 21.30.

 

Hver klub må tilmelde 2 personer. 

Seminaret foregår den 17. januar 2024 kl. 17.30 i Huset Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.

Meld jer til senest den 10. januar 2024 på e-mail til Jens Færgemann, jf@dasu.dk med tilmelding af 1 eller 2 personer SAMT angivelse af, hvilke 2 sessioner I ønsker at deltage i. Læs mere om emnerne nedenfor.

 

  1. Klub-PR

Vi dykker ned i, hvordan klubberne med fordel kan kommunikere med både medlemmer, frivillige, aktive, myndigheder og lignende – hvilke kanaler, hvor tit og hvem skal gøre det?

 

  1. Frivillighed

Alle klubber mangler frivillige, men hvad kan vi gøre for at tiltrække flere, der har lyst til at give et nap med?

En arbejdsgruppe kom tidligere på året frem til en række anbefalinger. Dem går vi i dybden med. Vi bruger også tid på at gennemgå gode eksempler fra de klubber, der er lykkedes med at tiltrække og fastholde frivillige.

 

  1. Klubliv

Klublivet gik mere eller mindre i stå under Covid 19 - det viser alle tal fra DGI. Nu skal vi videre og lave en ny struktur, en ny form for klubliv. Det grå guld sidder på en god arbejdskraft, tid og en masse vigtig viden og erfaring. De unge er medlemmer af klubberne for at opretholde licens, men bruger kun i ringe omfang de sociale tilbud, klubberne har.

Hvordan får vi liv i klublokalerne igen? Hvordan får vi medejerskab og engagement i klubberne? Hvordan får vi klubbernes grå guld til at forblive aktive i klublivet? Hvordan får vi de unge til at engagere sig mere?