Den 24. og 25. juni er det Vojens Karting Klub, der lægger asfalt til tredje afdeling af mesterskabet, hvor det er ultratæt i flere af klasserne.

De 1300 meter udfordrende asfalt på Tingvejen i den sønderjyske by tager imod deltagerne i DSK allerede fredag, hvor den står på træning. Lørdag køres træning og kvalheat, mens søndagen som vanlig står på heat og finaler.

Klassen med det tætteste opgør indtil videre er klassen for de mindste, Cadett Mini. Her fører Benjamin Toft foran brødrene Christian og Mads Scheel med 195, 195 og 193 point efter de første afdelinger.

I Cadett Junior fører Noah Degnbol med et pænt polster ned til Magnus Germansen Daae og Emil Tanggaard.

I OK Junior-klassen er det Malthe Jakobsen med 211 point, der fører an foran Benjamin Frislund med 201. Bastian Buus er på tredjepladsen i klassen.

Alexander Müller, der også deltager i Formel 5-klassen i banesport i år, fører feltet i OK med 191 foran Lasse Karlshøj, der har 189. Rasmus Bradal er også inden for rækkevidde med 181 point.

I KZ2-klassen er Michael Bo Andersen i front med 216 point foran Lasse Poulsen med 193, mens Michael Engstrøm Christensen er treer med 175 point.

Tilmelding til DSK 3 er åben frem til og med den 18/6 her.

Tredje afdeling kan følges via livestream  på Zibrasport her.

Livetiming finder du her.

Den samlede stilling i DSK 2017 finder du her.

 

Fototekst: Starten går i Cadett Junior på Barmosen til første afdeling af DSK.

Foto: Khanh Phi Thai