Skal du med på træningssamling for offroadsporten? 

 

DASU og udvalget for banesport - offroad planlægger en træningssamling for offroadkørere i efteråret. 

 

Samlingen beskrives i det efterfølgende, men vi ønsker at høre til interessen for sådan en samling blandt crosskart-, folkerace- og rallycrosskørere i aldersgruppen 14-20 år. 

 

Læs gerne nedenstående igennem og giv derefter dit svar, om det kunne være interessant (i første omgang helt uforpligtende) på mail til Jacob Nørtoft på jno@dasu.dk. 

 

Offroad ungdoms- og talentsamling

 

Formål

Træningssamling på Bornholm - skal du med?Formålet med campen er at afvikle en 2-3 dages camp for unge udøvere i alderen 14-20 år i offroadsporten. Campen skal bidrage til at udøverne introduceres til nogle af de forskellige aspekter der er vigtige, hvis man vil lykkedes med en karriere i motorsport. Derudover skal campen bidrage til at øge socialt sammenhold på tværs af klubber. 

Udgangspunktet for campen er, at udøverne ikke skal medbringe deres egne biler. Den afviklende klub vil sørge for at der er 6-8 folkeracebiler der kan bruges til relevante træningsøvelser

 

Tidspunkt

Efter dialog mellem udvalget for banesport - offroad, Bornholms Motor Sport og DASU er det aftalt at arbejde henimod campen omkring weekenden den 16/17 september. Tidspunktet er valgt for at tage hensyn til offroad-kalenderen samt tillade klubber, deltagere og arrangører tid til planlægning. 

 

Transport

Der vil kører en bus fra Nordjylland med opsamling på nogle faste punkter. Busturen vil, udover at være budgetvenlig, også kunne bidrage til det sociale samt muliggøre at forældre kan sende deres børn og unge alene afsted. Det forventes dog at hver klub sender en rejseleder, der har det formelle ansvar for udøverne fra den enkelte klub. 

 

Overnatning

Der arrangeres fælles overnatning på Nordbornholms Feriecenter i hytter, hvor vi vil kunne tage madpakker med på banen til frokost. 

 

Program

Der vil være 24 pladser på campen. De 24 udøvere deles i 4 grupper med 6 udøvere i hver gruppe. 

Der vil være programsat aktiviteter fredag/lørdag, med en fælles afslutning søndag formiddag. 

Fælles opstart 8.30-9

Fælles afslutning 16.30-17

 

Kost, ernæring og livsstil / Fysisk træning

Forberedelse og eksekvering af løbsweekend

Medier, pr & Sponsorsøgning

Banetid

9:00-11:00

hold 1

hold 2

hold 3

hold 4

11:00-13:00

hold 2

hold 3

hold 4

hold 1

13:00-14:00

hold 3

hold 4

hold 1

hold 2

14:00-16:00

hold 4

hold 3

hold 2

hold 1

 

Egenbetaling

Der skal forventes en egenbetaling på ca. 1.500 kr.- pr deltager. 

 

Interessant?

 

Tilkendegiv din interesse (i første omgang helt uforpligtende) på mail til Jacob Nørtoft på jno@dasu.dk.