Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamlingI uge 15 deltager DIF-idrætten i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling, og jeres klub kan vinde både isvogn og gallabilletter, hvis I også har lyst til at samle affald.

Ud over den åbenlyse gevinst, der ligger i, at de gør en forskel for naturen i lokalområdet, er der også andre gevinster at komme efter: 

  • Det gavner holdånden og fællesskabet i foreningen at samles om en konkret og fælles opgave.
  • Foreningen bidrager positivt til byen eller lokalområdet.
  • En indsamling i regi af den nationale affaldsindsamling er et oplagt afsæt for branding og positiv medieomtale.

Det er Danmarks Naturfredningsforening, der står for affaldsindsamlingen, som afvikles i uge 15, dvs. mellem den 8. og 14. april. Det er også dem, der sender materialer ud til brug for indsamlingen.

Før indsamlingen

  • Foreningerne opretter deres indsamling på Affaldsindsamlingen.dk og sætter kryds i kategorien ’Idrætsforening’.
  • Foreningen fastlægger en dato og et tidspunkt mellem den 8. og 14. april for indsamlingen.
  • Foreningen deler budskabet om at deltage med medlemmerne – fx ved at bruge de materialer, man kan finde på Affaldsindsamlingen.dk eller i materialesamlingen på DIF's hjemmeside.
  • Foreningen modtager indsamlingsmaterialer fra Danmarks Naturfredningsforening og gennemfører indsamlingen på det aftalte tidspunkt.

Efter indsamlingen

  • Foreningen registrerer det indsamlede affald på affaldsindsamlingens hjemmeside, og er på den måde automatisk med i DIF’s konkurrence om at vinde en isvogn eller billetter til Sportsgalla. Vinderen får besked direkte fra DIF. 

Vigtige datoer

18. marts er sidste frist for at melde sig til indsamlingen, hvis man vil have tilsendt indsamlingspakke fra Danmarks Naturfredningsforening. Man kan godt tilmelde sig senere, men så skal man selv stå for indsamlingsmaterialer (sække, kaffe m.m.)

22. april er sidste frist for at registrere det indsamlede affald og dermed deltage i DIF’s konkurrence.

 

Se og hent materialer til indsamlingen her hos DIF.

Tilmeld din klub her.