Rikke Pajbjerg er nyt medlem af DASUs bestyrelse.Rikke Pajbjerg er aktiv codriver i rally

I forlængelse af Henriette Juel Bruhns udtrædelse af DASUs bestyrelse har bestyrelsen, i lighed med tidligere praksis og med henblik på at leve op til vedtægternes krav om bestyrelsens størrelse, besluttet at konstituere Rikke Pajbjerg som medlem af bestyrelsen frem til det førstkommende repræsentantskabsmøde den 25. november 2023.

Rikke er 49 år og aktiv co-driver for gemalen Alex Siersbæk i parrets Peugeot RCZ. Sammen har de kørt Dansk Super Rally og vundet sølv, og har i 2023 tillige med andre satset på Short Rally.

I hverdagen leder Rikke et fitnesscenter, er webmaster i en reservedelsforretning og er derudover almindelig husmor.

Rikke har været aktiv i Dansk Offroad Sport, bistået et serviceteam i Danish Endurance Championship og er jævnligt i aktion som official, ligesom hun i flere år har arbejdet for at øge sikkerheden for både tilskuere, officials og deltagere i ”verdens bedste sportsgren“. Noget, hun er indstillet på at fortsætte med sammen med unionens klubber.

Rikkes hjerte banker for bilsportens bredde og diversitet i et miljø, som gør det muligt at mødes på tværs af aldersskel, køn, titler, politiske overbevisninger og ”religiøse“ anfægtelser med hensyn til biler. Entusiasmen for bilsporten er den røde tråd i fællesskabet, hvor man kan samles til motorløb og på én gang være både kammerater og konkurrenter.

DASUs bestyrelse glæder sig meget til samarbejdet med Rikke Pajbjerg.