Kevin Magnussen under F1-testen i Barcelona 2020Velkommen til Det ternede flag – i denne podcast sætter vi fokus på den sidste test inden 2020-sæsonen, og så ser vi frem mod sæsonstart og hvad vi kan forvente os af dette års VM.

 

Vi gennemgår de vigtigste overskrifter fra testen, tager temperaturen på de enkelte teams og taler de tre vigtigste historier igennem, vi ser frem til i 2020-udgaven af FIA Formula One World Championship.

 

Naturligvis runder vi Kevin Magnussen og Haas F1 Teams form og humør – og så kommer vi naturligvis også omkring de spirende talenter Christian Lundgaard og Frederik Vesti.

 

I studiet er Ekstra Bladets mand i Barcelona under testen, Jonas Hüttel, Bo Baltzer Nielsen, sportschef i DASU og Bo Skovfoged.

 

Og denne gang har vi indlagt en konkurrence - den 17. april kan man møde Mika Häkkinen, David Coulthard og Tom Kristensen i Vejle Musikteater. Vi har fået mulighed for at udlodde to X to billetter - det eneste du skal gøre er at svare på, hvilken af de tre kørere Jonas Hüttel peger på som favorit i vores podcast. Skriv dit svar i Facebookopslaget her.

 

Lyt til podcasten i SoundCloud, iTunes, Spotify eller hvor du plejer at fange dine podcasts!

 

Fotos: Zak Mauger