Træningsfaciliteterne hos Massive MotorsportMed virkning fra 1. oktober 2017 har DASU og Massive Motorsport indledt et samarbejde omkring talentudvikling i dansk bilsport.

 

I Massive Motorsports hovedkvarter i Tilst uden for Aarhus er indrettet et splinternyt træningscenter, der stilles til rådighed for alle der er indplaceret i et af DASU og Team Danmarks talentprogrammer.

 

Træningsfaciliteterne er indrettet specifikt med fysisk træning af racerkørere for øje og i tæt samarbejde med DASUs fysiske træner Dennis Wounlund.

 

Ud over at stå til rådighed for ovennævnte gruppe af talenter vil det nye center også danne rammer for træningssamlinger, mødeaktiviteter og meget mere. Ikke kun for eliteaktiviteter, men også eksempelvis udvalgsmøder og informationsmøder.

 

”Med aftalen får DASU nu sit ”eget” center for talentudvikling, der vil gøre det muligt at bygge endnu et lag på det i forvejen omfattende talentarbejde der udføres af DASU og Team Danmark. Vi får en base at arbejde ud fra, og forhåbentlig vil der opstå et talentmiljø, der vil virke inspirerende på nuværende og kommende talenter,” siger DASU”s sportschef, Bo Baltzer Nielsen.

 

Direktør for Massive Motorsport, Casper Elgaard, siger:

 

”Massive Motorsport er meget glade for at have indgået dette samarbejde med DASU og på den måde være med til at bidrage til talentudviklingen i Danmark. Med vores træningsfaciliteter, der indebærer fitnesscenter og vores professionelle simulator, har vi skabt en base for danske racerkørere, ung eller gammel, hvor de kan træne sammen, udfordre hinanden, lære af hinanden, og på den måde får vi endnu bedre racerkørere fremover. Vi har igennem tiden opfosteret mange store internationale stjerner her i Danmark, og det håber og tror jeg på at vi med dette samarbejde med DASU kan være behjælpelige med at gøre mange år ud i fremtiden."

 

Også aktive der ikke er indplaceret, har mulighed for at købe adgangskort til træningslokalerne ved henvendelse til Massive Motorsport.

 

Aftalen gælder foreløbig to år.