”Når jeg først har fået tanken om at forsøge noget, så kaster jeg mig ud i det.” Ordene kommer fra 38-årige Caspar Morgen, der i 2015 vandt sit seneste Danmarksmesterskab, da han tog guldet i 1:5 GT-klassen. Den titel kom 22 år efter, at han første gang sejrede i DASU-sammenhæng. I 1993 tog han nemlig DASU Cuppen i B-klasserne i 1:10 4WD offroad og 1:12 bane.

 

”Jeg startede som tiårig med at komme i Korsør Medborgerhus, og der var der nogen, som kørte rundt med de gamle Tamiya Grasshoppers,” fortæller Caspar Morgen. ”Jeg syntes, at det så meget sjovt ud, og så købte min far min første bil, som jeg kørte med hjemme på vejen.”

 

Siden har MRC-sporten fyldt meget i Caspar Morgens liv, men med tiden er det lige så meget arbejdet med bilen hjemme i kælderen som tiden på banerne, der fascinerer ham. Det fortæller han i en artikel i det nyeste nummer af Autosport, der indenfor den seneste tid er blev omdelt til postkasserne hos medlemmerne af DASU-klubberne. Skulle du mod forventning ikke have modtaget dit eksemplar, så skriv en besked eller en mail til dasu@dasu.dk. Så får du det eftersendt…

Læs mere om Autosport her.