Han ødelagde sin første, dyrtkøbte motor, da han havde sin første start i Sjællandsmesterskabet i klubrally. Siden da har Claus Jensen bygget mange rallymotorer, der har vundet utallige mesterskaber.

 

Claus Jensen er hans borgerlige navn. I rallykredse går han under øgenavnet Doktor Jensen. ”Det var vist Rasmus Sørensen, som gav mig det, og det har så hængt ved,” siger vestsjællænderen, som i godt et årti har været den tekniske troldmand bag mange af de Suzuki Swifter, man har kunnet opleve vinde på hastighedsprøverne til DM-rallyer og rallysprints.

 

”Det er nu sjovest at lave motorer. Det er ikke sjovt at skære med vinkelsliber og svejse,” siger Claus Jensen, som Autosport mødte på værkstedet på Vestsjælland, og det at bygge motorer, kan du læse mere om i det nyeste nummer af Autosport, der indenfor den seneste tid er blev omdelt til postkasserne hos medlemmerne af DASU-klubberne. Skulle du mod forventning ikke have modtaget dit eksemplar, så skriv en besked eller en mail til dasu@dasu.dk. Så får du det eftersendt…

 

Får du ikke Autosport, så meld dig ind i en DASU-klub eller tegn abonnement her.