Vi hører Team Danmark-talenterne, hvordan de holder sig skarpe i corona-tiden - i dag er turen kommet til Michael Christensen.

 

Michael ChristensenHvad bruger du tiden på i disse dage?

I øjeblikket sidder jeg lidt fast i London hvor jeg bor. Det er mærkeligt ikke at rejse hver anden dag som jeg plejer, så tiden går virkelig langsomt! Men jeg får brugt min tid på nogle løbeture i Londons parker og gader, som er specielt, eftersom det næsten er en spøgelsesby lige nu. Og så bruger jeg min tid så godt som muligt på at holde kontakten til Porsche samt høre end masse lydbøger.

 

Hvordan holder du dig i form?

Jeg løber mellem 45 min til 1 time hver anden dag. Så laver jeg nogle body weight-øvelser og fleksibilitetsøvelser.

 

Hvad gør du for at være klar til når der forhåbentlig snart lukkes op rundt omkring for aktiviteter?

Lige nu er det svært at gøre så meget andet end at holde kontakten med dem som du normalt vis arbejder tæt sammen med på banerne, og så køre jeg lidt gokart for at bibeholde en form for rytme i kroppen.

 

Hvilke tanker gør du dig om din egen situation og din fremtid i sporten?

Lige nu er det selvfølgelig ikke særlig positivt nogen steder, men det er med at holde gejsten oppe og bruge tiden så nyttigt som muligt på ting som man normalt vis ikke ville have tid til. Så jeg prøver at tænke lidt ud af boksen i nogle sammenhæng. Men fremtiden for sporten er selvfølgelig kortsigtet ramt pga. de økonomiske konsekvenser corona-krisen vil medføre, men når hverdagen er ved at finde stabilitet igen, så er jeg sikker på at fremtiden for endurance-racing er god. De nye LMPh-regler er lige blevet offentliggjort, og jeg mener det er den helt rigtige retning at gå for topklassen i endurance-racing.

 

Hvilke tanker om sporten har du generelt?

Jeg har siden 2012 været en del af endurance-racing, og lige der åbnede der sig en hel ny verden for mig. En verden som jeg havde fuldstændig undervurderet i min tid som single seater-racer. Og her fandt jeg virkelig glæden ved sporten og det at køre racerbiler igen.

 

Har du en besked til fansene?

Hold hovedet oppe, og pas på hinanden. Når en dør lukker, åbner der sig en ny.

 

Læs om de øvrige Team Danmark-talenter her:

Marco Sørensen

Christian Lundgaard

Bastian Buus

Malthe Jakobsen

Nicolai Kjærgaard

Sebastian Øgaard

Se alle de indplacerede under 'talent og elite' her