Nu skal vinderen findes!

Det sidste års tid har teamet bag Metal Rally afviklet 14 events rundt på landets tekniske skoler. Ved hvert event er fundet et vinderhold, og disse mødes den kommende søndag til finalen om Metal Rally DM 2017.

Deltagerne kører på skift i Metal Rallys to Ford Fiesta på klubrallyprøver i Frederikssund, arrangeret af Viking Auto Sport (VAS). I modsætning til konkurrencerne på skolerne, hvor der køres på små intermistiske baner på P-pladser o.l., er der i finalen tale om mere udfordrende prøver.

Finalisterne deltager nemlig i en finaleafdeling af VAS klubrallymesterskab, hvor Henriette Juel Bruhn er løbsleder. Henriette har denne søndag en dobbelt opgave, idet hun både er ansvarlig løbsleder men også den ansvarlige for Metal Rally når teamet gennemfører events rundt omkring i landet. En opgave hun sammen med Kenneth Bebe og andre VAS’er nu har varetaget i mere end 70 events siden Metal Rally startede i 2010.

”Igennem årene har vi set mere end 4.300 aspirerende rallykørere prøve kræfter med en klubrallybil, og ofte har vi stået med fornemmelsen, at ”her er der virkelig tale om et stort talent”, fortæller hun. ”Vi har også den glæde at møde et stigende antal nye klubrallykørere ved løbene, som fortæller at de fik interessen via Metal Rally. En del er også blevet medlemmer her hos VAS”.

Finalen starter kl. 11 fra Pedersholm, Roskildevej 161, Frederikssund. Tilskuere er velkomne.

Læs mere på her (åbner pdf).