EUC Nordvest i Thisted var 4. juni stedet for årets første Metal Rally. Mere end 40 hold sammensat af skolens elever deltog i konkurrencen, det fulgte det velkendte koncept der første gang blev taget i brug i 2010. To klubrallybiler med et fast team af tre DASU-instruktører stilles til rådighed for en konkurrence afholdt på skolen område, efter der først er givet en intro i kantinen eller lign.


Ved arrangementet i Thisted deltog endvidere mandskab fra Morsø Motor Sport.

 

Grundlovsdag 5. juni lagde Metal Rally vejen forbi UC Holstebro til en anderledes event. Her gav teamets klubrallykørere passagerture til gæster ved et kombineret valg- og grundlovsdagsarrangement, arrangeret af Dansk Metal.

 

Torsdag d. 6. juni besøgte Metal Rally så TECH College i Nørresundby, hvor der ligeledes var stor interesse fra eleverne. Denne gang fik Metal Rally hjælp fra Motorsport Nordjylland.

 

Dansk Metal og DASUs klubrallyprojekt Metal Rally dateres tilbage til 2010. Siden da har mere end 6.000 elever på landets tekniske skoler stiftet bekendtskab med klubrally, og en del af disse er siden blevet aktive i sporten.

 

Næste Metal Rally afvikles hos EUC Sjællands afdeling i Næstved 20. juni.

 

Metal Rally støttes af Dansk Metal, Yokohama, Alka, au2parts, KS Tools og Motormagasinet. Det faste team af instruktører består af aktive klubrallykørere fra Viking Auto Sport.