Dansk Super Kart er topserien i dansk karting, hvor unge kørere kæmper om den mest prestigefyldte titel indenfor deres klasse. Der er fordele og ulemper ved dette mesterskab. Blandt fordelene er, at de unge talenter herigennem bliver trænet og gjort klar til de internationale udfordringer, som venter, hvis de vælger at fortsætte karrieren udenlands. Men ulempen ved DSK-serien er også en tendens til, at man her ser nogle af de største budgetter indenfor sporten.

 

”Vi må bare erkende, at nogen i sporten bruger rigtig mange penge, fordi de har råd. Det ville være fantastisk at være alle bekymringerne omkring økonomi foruden, men som jeg ser det, er det meget få, som får investeringen vekslet til noget fart.” 

 

Ordene kommer fra Anders Scheel. Han er medlem af Rødby Go-Kart Klub, har selv været aktiv i ti år i voksenklasserne, men er også far til tvillingerne Mads og Christian, som deltager i Dansk Super Kart. I det nyeste nummer af Autosport, som i disse dage postomdeles til medlemmerne af DASU-klubberne, fortæller han og tvillingernes mor – Karen Drejer – om, hvor billigt det kan gøre at deltage i karting på højt niveau.

 

Læs mere om Autosport her.

 

Se tidligere udgaver af Autosport her.