John Larsen har svært ved at holde sig tilbage, når det gælder opgaver indenfor rallysporten. Han giver hellere end gerne en hånd med, når en naboklub beder om hjælp. Også selv om han har en historisk Triumph Dolomite Sprint, han inderst inde brænder for at få gjort klar til brug igen.

 

”Det er efterhånden mange år siden, at jeg har kørt løb i den. Der røg en motor, og nu mangler jeg midler til at få bygget en ny. Jeg har jo også en knægt, som har været meget inde i motorsporten, og det har kostet lidt penge,” siger han.

 

Selv om John Larsen var med som fast servicemand i de ti år, hvor sønnen kørte i ind- og udland, var han stadig aktiv på det organisatoriske plan. Og det er han stadig.

 

”Når jeg synes, at det ikke går stærkt nok, eller der ikke sker noget, så kan jeg ikke lade være. Du kan ikke bare skælde folk ud, hvis du ikke er tilfreds med det, de gør. Man skal være klar til at gøre noget selv,” siger han i artiklen i det seneste nummer af Autosport, som er blevet omdelt til postkasserne hos medlemmerne af DASU-klubberne. Skulle du mod forventning ikke have modtaget dit eksemplar, så skriv en besked eller en mail til dasu@dasu.dk. Så får du det eftersendt…