Vi er fortsat i fuld gang med indeværende sæson. Indenfor enkelte discipliner er årets mestre allerede fundet, men ellers er felterne på vej ind på opløbsstrækningen med de sidste mesterskabsafdelinger ventende forude, inden det ternede flag kan svinges for sidste gang i år.

 

Men det er allerede tid til at kikke fremad. Fremad mod 2020-sæsonen. Og måske endda videre end det. Hvad kommer 2020 til at byde på? Det spørgsmål har Autosport stillet DASUs politiske ledelse. Hvilke planer og indsatsområder har bestyrelsen for det kommende kalenderår? Hvilke dele af reglementet bliver ændret i netop den sport, hvor jeg er aktiv?

 

De planer, som de seks sportsudvalg, historisk udvalg og DASUs bestyrelse har for den kommende sæson, kan du læse om på temasiderne i det seneste nummer af Autosport, som er blevet omdelt til postkasserne hos medlemmerne af DASU-klubberne. Skulle du mod forventning ikke have modtaget dit eksemplar, så skriv en besked eller en mail til dasu@dasu.dk. Så får du det eftersendt.

  

Får du ikke Autosport, så skynd dig at melde dig ind i en klub i DASU - find dem her.