At lyne køredragten op og spænde styrthjelmen fast, er ikke den eneste forberedelse, som er med til at give dig et godt resultat på racerbanen eller hastighedsprøven. Opvarmning, korrekt væskeindtag og mental forberedelse kan også hjælpe dig på vej mod det øverste trin på podiet. På de kommende sider sætter Autosport fokus på disse emner og giver dig nogle tips, du kan anvende i den kommende sæson.

Det er ikke kun motoren i din kart eller bil, der skal være varmet op, inden du ruller frem mod startstregen. Det skal du også selv. ”Jeg døjede lidt med at komme ind i zonen, inden jeg satte mig i bilen, når det virkelig gjaldt. Især i gokarttiden kunne jeg køre rigtig stærkt i træningerne, men

når tidtagningen kom, blev jeg nervøs,” siger formelkøreren Line Sønderskov i den første af de tre temaartikler om forberedelse, du kan læse i det kommende nummer af Autosport, som i disse dage rammer de første postkasser hos medlemmerne af DASU-klubberne.

Fysisk træner Dennis Wounlund, der er tilknyttet DASUs elitearbejde, giver magasinets læsere en række gode tips til, hvordan man sikrer sig den bedste opvarmning, inden man starter i racerbilen eller karten.

Får du ikke Autosport, så meld dig ind i en af vores klubber. Du finder DASU-klubberne her