Tilmeld dig til vintertræning herTil vinterpausen 2023-2024 lancerer vi nu et koncept, så unge kørere kan fortsætte udviklingen - også selvom der står vinterpause på kalenderen!

Over tre lørdage fra december til februar sætter vi fokus på områder, motorsportsudøvere bør mestre - og som måske kan være svære at udvikle, når sæsonen er i fuld gang.

"Motorsport har jo sin primære sæson i sommerhalvåret, men vi har et ønske om at forlænge sæsonen," siger talent- og elitechef Jacob Nørtoft. 

"Med denne samlingsrække vil vi gerne bidrage til, at de unge aktive kan udvikle sig som kørere over hele kalenderåret."

De tre lørdage vil være spredt ud geografisk og have forskellige temaer. Samtidig vil de være tilpasset forskellige aldersgrupper. 

I Idrættens Hus i Brøndby coaches der i fysisk træning, livsstil og mentalitet samt karriereplanlægning og karrieremuligheder. I Vejle skal der arbejds med sponsorsøgning og markedsføring, mens der på Vojens Motorsports Arena vejledes i kost, ernæring samt mental træning.

"Der er ikke tale om en Team Danmark-camp," slår Jacob Nørtoft fast. "Vi tager en række elementer fra DASUs og Team Danmarks talentarbejde, som mange andre unge ville kunne få gavn af at blive introduceret til. Samtidig er det en samlingsrække, der går på tværs af alle vores discipliner, uanset om du kommer fra karting, asfaltbane, offroad, rally og så videre. Vi er jo ét samlet DASU, og man kan altid lære noget på tværs af discipliner."

Man kan tilmelde sig i aldersgrupperne 9-12 år, 12-15 år og 15+ år. Der er 20 pladser i hver gruppe (en plads pr. aktiv med en forælder), og tilmelding sker via dasu.dk.

Der er en egenbetaling på 1.500 kroner for forløbet, der dækker udgifter til lokaleleje og forplejning.

 

Tilmeld dig forløbet her på dasu.dk