Gokartklubben BGK’s mangeårige formand, Khanh Phi Thai, er pludseligt gået bort.

 

Nyheden har ramt både DASU, klubben og medlemmerne som et chok.

 

Khanh var med sin iver og sit engagement et fyrtårn for gokartsporten i Danmark. Han var altid til stede og arbejdede utrætteligt for at forbedre vilkårene, især for børnene, der var hans hjerteblod.

 

Der kan ikke siges nok pæne ord om Khanh og alle der oplevede ham, oplevede et kraftværk der virkede til aldrig at blive ramt af træthed eller opgivenhed. Khanh satte altid børnene først og arbejdede altid efter mottoet ”Things you can do today you should, because tomorrow it may be too late”.

 

Khanh havde altid gang I en masse projekter – med det ene formål at gøre gokartsporten bedre for os der er i den og tillokkende for dem der er på vej. Khanhs tilgang til sporten og børnene har givet nye koncepter til sporten, som vil blive benyttet fremadrettet i en række andre klubber. Hans evige tilstedeværelse med kamera og hjælpende kommentarer vil blive savnet.

 

Khanh bisættes torsdag d. 16. maj kl. 10. 

Sdr. Kapel, Bispebjerg Kirkegård, Frederiksborgvej 125, 2400 København NV

BGK melder, at alle er velkommne til at møde op eller sende en sidste hilsen.

 

Foto: BGK blev som første gokartklub i DASU ATK-certificeret i 2018. Khanh flankeres af generalsekretær Ture Hansen og sportschef Bo Baltzer Nielsen.