Sidste frist for at indstille en forening som 'Årets Idrætsforening 2022' er på tirsdag den 8. november. Alle kan indstille en forening, og selvom det af gode grunde kun er én forening, der kan vinde prisen, vil alle foreninger uden tvivl sætte pris på den anerkendelse og taknemmelighed, der ligger i en indstilling.

Bag prisen står Danske Spil og DIF. Prisen er en hyldest til idrætsforeningerne i Danmark og den vigtige indsats, som de frivillige kræfter yder. 

Formål med prisen
Formålet med prisen er, at foreninger i forbindelse med indstillingerne føler sig set og anerkendt. Og at medlemmer, forældre og andre får en mulighed for at vise deres taknemmelighed.

Hvem kan indstille? 
Alle kan indstille. Uanset om du sidder i et forbund, er en taknemmelig forælder, en hårdtarbejdende formand eller en engageret træner, eller bare et tilfreds medlem. 

Hvordan indstiller man? 

Du indstiller en idrætsforening her: www.dif.dk/arets-idraetsforening/indstil-forening

Frist for indstilling:
Inden den 5. november skal man indstille den idrætsforening, man mener fortjener at blive hyldet og vinde titlen som Årets Idrætsforening 2022.

Hvilke kriterier bliver foreningerne dømt ud fra? 

På hjemmesiden her kan du læse om de kriterier, juryen dømmer ud fra. Den 18. november offentliggøres de tre udvalgte kandidater, hvorefter hele Danmark kan stemme på den af de tre, der skal vinde.  

Hvordan offentliggøres vinderen?
Vinderen af Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening afsløres i forbindelse med det store Sport 2022-show, som afvikles den 7. januar i Jyske Bank Boxen, og som sendes på DR1. 

Læs mere om Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening og indstil din forening her www.dif.dk/arets-idraetsforening