DHH i Idrættens HusDASU søger studerende til kommunikation

DASU er i disse dage inde i en omstillingsproces, og vi skal nu bruge en studerende til vores kommunikation.

Brænder du for kommunikation, fotografi, sociale medier – og måske endda sport og i særdeleshed motorsport – så har vi drømme-studiejobbet til dig.

Du skal bidrage til at udbrede kendskabet til motorsport i Danmark og sætte endnu større fokus på de mange arrangementer hos vores klubber landet over. Det gør du ved at følge arrangementerne, besøge dem og tale med motorsportsudøvere fra alle lag af sporten.

Det gør du gennem:

  • Korte, præcise optakter og opdateringer på sociale medier og hjemmeside
  • Udarbejdelse af ugentlige nyhedsbreve
  • Øvrige, forefaldende opgaver relateret til kommunikation og udbredelse af kendskabet til sporten

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er studerende på en bacheloruddannelse, måske kommunikation, journalistik eller noget helt tredje. Du besidder en høj grad af selvstændighed og ansvarsfølelse og gerne en passion for sport.

Vi forventer, at du stiller med:

  • Lyst til og gerne erfaring med at formidle
  • Forståelse for og erfaring med sociale medier, især Facebook og Instagram
  • Høj grad af ansvarsfølelse

Derudover er det en bonus, men ikke et krav, hvis du også kommer med

  • Erfaring med at optage og redigere videoer
  • Et blik for grafik og fotografi

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en studiejobstilling på cirka 10 timer om ugen.

Ansættelsessted er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, Brøndby. Der vil være mulighed for at komme med til motorsportsarrangementer i hele landet. Kørekort er derfor en fordel. 

Ansøgning

Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi løbende vurderer indkomne ansøgninger, og kandidater indkaldes løbende.

Send os en kortfattet ansøgning med cv og eksempler på formidling.

Send din ansøgning via mail til bos@dasu.dk.

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Bo Skovfoged, administrations- og kommunikationsansvarlig i DASU på 31101976 eller bos@dasu.dk.

 

Om DASU

 

Dansk Automobil Sports Union (DASU) er kåret som Årets specialforbund 2022, og vi bor sammen med størstedelen af de danske sportsforbund i spændende rammer i Idrættens Hus.

 

DASU er hovedorganisation for al organiseret motorsport i Danmark. Omkring 8.000 medlemmer er fordelt på ca. 90 klubber rundt omkring i landet.

Blandt vores aktiviteter er banesport, karting, rally, bilorientering, MRC (fjernstyrede biler), e-sport og dragracing. Som medlem af en klub under DASU har man ret til at få udstedt licens indenfor DASUs forskellige områder. Det overordnede ansvar varetages af en folkevalgt bestyrelse på syv medlemmer.

 

Dansk Automobil Sports Union er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund (DIF), den internationale motorsportsorganisation, FIA, det internationale kartingforbund, CIK og det europæiske forbund for radiostyrede biler, EFRA.