Jacob Nørtoft er ny talent- og elitechef i DASU. Den tidligere ansvarlige for talentarbejdet overtager det samlede ansvar for unionens talent- og elitearbejde.

 

I tæt samarbejde med Team Danmark skal Jacob Nørtoft sikre, at dansk motorsport fortsat præsterer på allerøverste hylde internationalt.

 

Som ny talent- og elitechef i DASU skal Jacob Nørtoft realisere ambitionerne i DASUs talent- og elitevision 2025, samt gennemføre de aftalte indsatser, der findes i masterplanen udarbejdet med Team Danmark.

 

”Dansk Automobil Sports Union har de seneste mange år været igennem en resultatmæssig rivende udvikling, og med ansættelsen af Jacob Nørtoft ønsker vi at sætte ekstra skub i udviklingen af nye talenter i sporten. Jacob Nørtoft har en solid baggrund indenfor motorsporten og vi er begejstrede for, at han nu skal stå i spidsen for DASUs samlede talent- og elitesatsning. Vi føler os overbeviste om, at han vil være i stand til at omsætte vores visioner til konkrete handlinger og dermed sikre en kontinuerlig udvikling af nye racerkørere til den absolutte topelite i motorsporten,” siger Ture Hansen, generalsekretær i DASU.

 

Det bliver et kerneområde for talent- og elitechefen i DASU at skabe resultater inden for motorsporten ved at fremme sunde talentudviklingsmiljøer i gokartsporten, afsøge den nyeste viden på området, opbygge samarbejdsrelationer på tværs af klubber og interessenter samt skabe motiverende rammer omkring talenterne.

 

Om talent- og elitearbejdet i DASU

 

Vores vigtigste samarbejdspartner på talent- og eliteområdet er Team Danmark. DASU er klassificeret som støtteberettiget forbund i Team Danmark-regi. Talent- og elitechefen varetager kontakten og samarbejdet med disse og er ansvarlig for rammer og målsætninger for talent- og elitearbejdet.

Politisk og organisatorisk er talent- og elitearbejdet forankret i DASUs eliteudvalg.