Den nye struktur i DASU, som klubberne har valgt i 2022, betyder en række ændringer for den måde, udvalgene sammensættes.

På årets repræsentantskabsmøde blev formand Kenneth Svendsen (KOM) præsenteret, og han løftede sløret for de fokusområder, rallyudvalget skal arbejde for den kommende tid. Det inkluderer blandt andet en øget kommunikation med klubberne, bl.a. i form af klubmøder, øget fællesskab i sporten, licensstrukturen skal evalueres, der skal digitaliseres hvor det er muligt ligesom bæredygtighed og uddannelse også er i højsædet.

 

Efterfølgende er rallyudvalgets sammensætning så blevet klar og godkendt af bestyrelsen. I det følgende kan du læse om medlemmerne:

 

Kenneth Svendsen (KOM)

 

Kenneth er 40 år og bor i Silkeborg med familien. Kenneth har været medlem af rallyudvalget siden 2019 og er derudover formand i Kjellerup & Omegns Motorsport. Han har været løbsleder siden 2004.

 

Brian Andersen (HAK)

 

Brian er 53 år gammel og bor i Poulstrup ved Hjørring med sine to drenge på 16 og 20 år. Brian kom ind i sporten som codriver for sin far og har siden været løbsleder og de seneste fem år formand i HAK.

 

Jeannette Kvick (KOM)

 

Jeannette er 42 år gammel og bosat i Stoholm med sin kæreste og er ud over at være codriver også i styregruppen bag Stoholm Rally, selvstændig og foredragsholder.

 

Erik Larsen (DRC)

 

Erik Larsen er 61 år gammel og bor i Jægerspris med sin hustru. Erik er både dommer, løbsleder, servicemand og codriver inden for rallysporten og har været medlem af rallyudvalget i flere omgange, blandt andet med historisk rally og klubrally som områder.

 

Rallyudvalgets side på dasu.dk opdateres snarest.