Når Rødby Karting Ring i juni lægger asfalt til ikke mindre end to internationale arrangementer – herunder en afdeling af europamesterskaberne i karting – så er der sket markante forbedringer på anlægget på rekordtid.

To weekender med 180+ deltagere til hvert arrangement – og hertil det ofte store følge, der er med motorsportsudøvere med mekanikere, ingeniører, familie og venner – det er hvad Rødby Go-Kart Klub står over for. Og forberedelserne er i fuld gang på gokartbanen ved Rødby Havn.

Læs mere på motorsportdanmark.dk her.

 

Rødby Go-Kart Klub står selv for udgifterne, men der arbejdes på støtte fra flere fronter. Den lollandske klub håber dog på at flere lokale virksomheder vil indgå i et samarbejde. Selve løbene vil også give indtægter til klubben, der dog har behov for midler før dette for til anlægsarbejdet. Det anslås, at der vil være omkring 100 deltagere til Danish Karting League 15. april og mindst 180 deltagere til de to internationale løb i juni. Og hver deltager har et følge på ofte 4-5 personer. Ind i mellem vil deltagerne komme fra hele Europa for at træne på baneanlægget.

Du kan finde mere information på vores dedikerede hjemmeside til de internationale løb på eurokartingdenmark.com.