Vinderne af finalen i DASU Metal Rally blev fundet på Syddansk Erhvervsskole.

 

Finalen blev i suveræn stil vundet af David og Michael fra Syddansk Erhvervsskole Vejle. Det var faktisk den sidste skole DASU Metal Rally nåede at besøge i denne sæson. David og Michael kørte sig til sejren i suveræn tid. Vindertiden blev 6:00,9 hvilket er hele 23 sekunder hurtigere end nr. 2.

 

Prøven, der lagde asfalt til finalen, var en lille del af en industriprøve i Frederikssund. Prøven bød på mulighed for lidt fart, god længde og svære sving – men ellers uden for mange farlige forhindringer. Det er én af de største prøver, der har været anvendt som finaleprøve til Metal Rally, men deltagerne, som kom meget langvejs fra for manges vedkommende, gav udtryk for, at det havde været det hele værd – at få lov at skyde de kvikke Fiesta ST 150’ere af, hvor de kunne få lov at arbejde.

 

På en flot andenplads kom Lasse og Nicolai fra EUC Syd, Åbenrå. Dette hold stod også for dagens humoristiske indslag, da handskerummet måtte brydes op. Kørekortet var smækket inde i det, og det var gået i baglås. Lasse og Nicolai kørte i tiden 06:23,9.

 

Bronzevinderne blev Andreas og Alexander fra Hvidovre TEC. De var godt halvandet sekund fra 2. pladsen. Deres sluttid endte på 06:31,6

 

Alt i alt klarede finalisterne sig fremragende på den fede prøve, som også var udfordrende pga. regn og glatte veje. Men de viste sig alle som sande mestre og klarede udfordringerne uden større skader end en bulet kofanger fra en kantsten.

 

"Der skal lyde stor, stor ros!!! Det var fedt at se, og der er absolut talent bag disse gutter. Så vi håber meget at se dem på prøverne til næste år," siger DASU Metal Rallys Henriette Juel Bruhn, fra DASU-klubben VAS,