Hvis du for nylig er flyttet eller har lagt nyt gulvtæppe i huset eller lejligheden, kender du sikkert problemet. Det tager en evighed at få de forskellige baner til at ligge lige, og inden det bare er nogenlunde tilfredsstillende, har du og din kæreste sikkert haft de første skænderier.

 

Sådan er det ikke blandt de frivillige i Skanderborg RC. Her ruller de hver søndag gulvtæpper ud. Og når de har fulgt opskriften, som du kan se på efterfølgende side, har de tæppebelagt et areal, der dækker mere end det firdobbelte af et middelstort dansk parcelhus. Og så er de kort tid efter i gang med det væsentlige. At køre race.

 

Autosport har i sit seneste nummer været på besøg hos Skanderborg RC, der er en af de fire nyeste klubber i DASU-familien. Den klub kan du læse mere om i det nyeste nummer af Autosport, der indenfor den seneste tid er blev omdelt til postkasserne hos medlemmerne af DASU-klubberne. Skulle du mod forventning ikke have modtaget dit eksemplar, så skriv en besked eller en mail til dasu@dasu.dk. Så får du det eftersendt…

 

Læs mere om Autosport her.

 

Se tidligere udgaver af Autosport her.