74 kørere satte hinanden stævne i Roskilde, da finalen i Dansk Super Kart (DSK) skulle køres.

Under de fine rammer på banen uden for domkirkebyen skulle mestrene og de efterfølgende podieplaceringer fordeles ud på de fem forskellige klasser i DSK-mesterskabet.

I klassen for de yngste kørere kunne tvillingebrødrene Christian og Mads Scheel indtage de to øverste podietrin samlet med Christian foran sin bror. 11 point skilte de to Næstved-drenge, mens August Therbo fulgte lige efter på tredjepladsen.

Finaleløbet blev vundet af Mads Scheel foran Benjamin Toft og Christian Scheel.

I Cadett Junior sluttede Noah Degnbol Møller som bedste med en pæn margin til Magnus Germansen Daae på andenpladsen, tæt forfulgt af Jonathan Weywadt på tredjepladsen.

Finaleløbet blev vundet af Noah Degnbol Møller foran Marcus Skjellerup og Jonathan Weywadt.

I OK Junior var der masser af drama lige til det sidste i en klasse, der hele sæsonen har budt på et meget stærkt og stort felt. Bastian Buus ender med at vinde klassen samlet to point foran Malthe Jakobsen og otte foran Benjamin Frislund på tredjepladsen.

Finalen blev vundet af Frederik Kikkenborg foran Sebastian Buus og Sebastian Øgaard, mens Malthe Jakobsen blev udelukket i en kontroversiel hændelse.

I OK-klassen kunne Alexander Müller igen bevise, hvorfor han kører med nummer 1 på siden af sin kart. Køreren, der i år også deltager i Formel 5-mesterskabet i banesport, vinder samlet med fem point foran Lasse Karlshøj, mens Rasmus Bradal indtager tredjepladsen.

Lasse Karlshøj vandt finaleløbet foran lokale Andreas Falch og Mikkel Meyer Hansen.

I KZ2, klassen med gearkarts, var det Lasse Poulsen, der kunne løfte det største trofæ, mens Michael Bo Andersen blev toer samlet foran Michael Engstrøm Christensen.

Valdemar Risom vandt finalen foran Michael Engstrøm Christensen og Michael Bo Andersen.

De fulde resultater og mesterskabsstillinger kan ses på dansksuperkart.dk.

 

Foto: Tvillingebrødrene Christian og Mads Scheel, August Therbo, Benjamin Toft.