DASUs skoleprojekt Hestekræfter – motorsport på skoleskemaet – er nomineret til prisen som årets nyhed hos autobranchens awardshow Auto Awards 2019.

 

Indstillingerne er kommet fra virksomheder, samarbejdspartnere og personer i branchen generelt eller fra juryformanden og juryens medlemmer. Herefter har juryen voteret og Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab er ansvarlig for optælling, der har givet udfaldet af de nominerede, hvor afstemning for hele branchen, såvel offentligheden løber frem til 17. november 2019 på autoawards.dk  

 

Selve awardshowet finder sted i Cirkusbygningen i København tirsdag den 19 november 2019 med rød løber kl. 18.00. Her vil de endelige vindere kåres.

 

Du kan stemme på åben skole-projektet Hestekræfter – motorsport på skoleskemaet her på autoawards.dk. Det kræver registrering med dit mobilnummer for at verificere via sms.

 

Åben skole-projektet Hestekræfter - motorsport på skemaet er et undervisningsforløb for 7.-10. klasse.

 

Formålet med undervisningsforløbet er, at skabe opmærksomhed omkring kompetencer og kvaliteter, som motorsport kan være med til at understøtte. I et tæt samarbejde mellem motorsportsklubber, EUD og folkeskole, ledes eleverne igennem et bredt tværfagligt forløb.

 

Eleverne præsenteres for og skal arbejde med områder indenfor:

 

  • EUD, herunder mekaniker, pladesmed, autoelektriker mm.
  • Teknisk mekanisk forståelse (motorlære)
  • Matematik (algebra & statistik)
  • Fysik/kemi (energi og forbrænding)
  • Fysisk træning

 

Undervisningen bygges op i et fire-ugers forløb med både praktiske og teoretiske øvelser. Projektet er landsdækkende i samarbejde med klubber under DASU og er fuldt booket dette skoleår.

 

Projektet er støttet af Villum Fonden og en række samarbejdspartnere indgår i projektet, herunder Dansk Metal, Autobranchen Danmark, FIA, DINO Kart, JI-Sport og DIF.

 

Læs mere om skoleprojektet på dasu.dk her.

 

Se mere om Auto Awards på hjemmesiden her.