Dannebrog og DASU-flagDansk Automobil Sports Union (DASU) søger en administrativ medarbejder, der, sammen med vores nuværende sekretærer og bogholder, skal servicere klubber, medlemmer og udvalg i DASU.

 

Vi står over for en række spændende forandringer i DASU og ønsker derfor bl.a. at styrke vores daglige serviceniveau. Vi søger i den forbindelse en administrativ medarbejder (25 timer/uge) til DASUs sekretariat. Du skal kunne stille til start 1. april 2024.

 

Vi garanterer, at der bliver fart på og at hverdagen bliver afvekslende.

 

Opgaverne som administrativ medarbejder i DASU

 

DASUs sekretariat leverer en lang række ydelser til vores klubber og faglige udvalg, lige fra opgaver af administrativ og teknisk karakter til sparring og rådgivning. Derudover er kontakten til klubmedlemmer, kørere og officials en vigtig del af arbejdet i sekretariatet.

 

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Behandling af løbsansøgninger
 • Oprettelse af løb og håndtering af tilmeldinger på DASUs løbskalender
 • Efteradministration af løb og arrangementer
 • Servicering af faglige udvalg
 • Forsikringsadministration
 • Bookning af mødelokaler, mødeadministration
 • Forefaldende, administrative opgaver

 

Hvem er du?

 • Du er tålmodig, serviceminded og har lyst til at arbejde med frivillige i en politisk styret organisation.
 • Du kan tage ansvar for din egen dagligdag og sørge for, at opgaverne bliver løst.
 • Du kan indgå i et lille team, hvor man hjælper hinanden med opgaverne.
 • Du har måske erfaring med og kendskab til idrættens verden, men dette er ikke en forudsætning.
 • Du har gode kommunikationsevner – både mundtligt og skriftligt – på dansk og på engelsk.
 • Du er på hjemmebane inden for it, herunder Officepakken.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er en deltidsstilling på 25 timer om ugen. Aften- og weekendarbejde i forbindelse med møder og seminarer må påregnes.

Optjent overtid afspadseres efter DASUs gældende regler. Vi forventer at du har kørekort.

 

Ansættelsessted er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, Brøndby. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrationschef Bo Skovfoged på 31 10 19 76 eller bos@dasu.dk

 

 

Ansøgning

Stillingen ønskes besat den 1. april 2024. Ansøgning inkl. cv og evt. referencer skal indsendes senest den 15. februar 2024. Vi afholder samtaler løbende, så søg snarest muligt. 

 

Ansøg via Jobindex her.

 

 

Om os

Dansk Automobil Sports Union (DASU) er kåret som Årets specialforbund 2022, og vi bor sammen med størstedelen af de danske sportsforbund i spændende rammer i Idrættens Hus.

 

DASU er hovedorganisation for al organiseret motorsport i Danmark. Omkring 8.000 medlemmer er fordelt på ca. 90 klubber rundt omkring i landet. 

Blandt DASUs aktiviteter er banesport, karting, rally, bilorientering, MRC (fjernstyrede biler) og dragracing. 

 

Som medlem af en klub under DASU har man ret til at få udstedt licens indenfor DASUs forskellige områder. Det overordnede ansvar varetages af en folkevalgt bestyrelse på syv medlemmer. 

Dansk Automobil Sports Union er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund (DIF), den internationale motorsportsorganisation, FIA, det internationale kartingforbund, CIK og det europæiske forbund for radiostyrede biler, EFRA. DASU har trestjernet miljøakkreditering hos vores internationale forbund FIA og er del af DIFs Grøn Idræt-program.