DASU Audi TT Cup i GT SportDASU er nu klar med endnu en løbsserie inden for digital motorsport. Audi TT Cup 2019 er seneste skud på stammen, efter man i begyndelsen af 2019 kunne kåre den første officielle danmarksmester inden for e-sport.

 

I tråd med DASUs strategi inden for digital motorsport bliver det med en serie, der appellerer til bredden. Audi TT Cup 2019 køres i spillet GT Sport, seneste skud på Gran Turismo-stammen fra japanske Sony og Polyphony Digital. Spillet er, jævnfør ophavet, tilgængeligt på PlayStation 4-konsoller.

 

Men selvom serien køres på konsol, skal deltagerne ikke forvente at komme sovende til succes i Audi TT Cuppen, da flere af de skarpeste GT Sport-kørere i landet har meldt deres ankomst i serien.

 

Cuppen afvikles over seks afdelinger med hver tre tællende løb á 20 minutter. Der er kvalifikation til første løb, mens de to efterfølgende løb startes med omvendt grid.

 

Og der bliver masser at køre for! Ud over æren og medaljer til toppen i det samlede mesterskab, bliver der også mulighed for at prøve race af i den virkelige verden for den samlede mester. Vinderen af Audi TT Cup 2019 får mulighed for at prøve en rigtig racerkart i samarbejde med gokartteamet RS Competition - hvis vinderen er under 18 år. Er vinderen over 18 år ved mesterskabets afslutning, får han/hun mulighed for at invitere tre venner med til gokart-Grand Prix hos Gokarting.dk i Brøndby.

 

Serien afvikles i samarbejde med BGK, Børnenes Gokart Klub.

 

Det er en forudsætning for at deltage, at man er medlem af en klub i DASU. Find din nærmeste klub her. Meld dig ind i klubben her.

 

Audi TT Cup 2019-kalender:

 

  1. afdeling 16. april 2019 Lago Maggiore GP
  2. afdeling 30. april 2019 Nürburgring GP
  3. afdeling 14. maj 2019 Fuji International Speedway
  4. afdeling 28. maj 2019 Red Bull Ring
  5. afdeling 11. juni 2019 Circuit de Barcelona-Catalunya
  6. afdeling 25. juni 2019 Brands Hatch GP

 

Reglement offentliggøres den kommende uge på dasu.dk, hvor også tilmelding til serien åbnes.