DASU er pt- tostjernet - men håber at blive trestjernet hos FIAI denne uge kom DASUs sekretariat i selskab med racerløb i VM-klassen og Formel 1-teams, da en auditør fra FIA kom på besøg i Idrættens Hus i Brøndby.

Auditøren var på sekretariatet som led i DASUs ambitioner om at opnå trestjernet miljøakkreditering fra FIA.
De to stjerner, DASU har opnået, blev tildelt uden fysisk besøg fra FIA. For at få den tredje stjerne skal en auditør forbi sekretariatet.

Besøget tog en hel dag, hvor alle grønne initiativer fra DASU blev vendt og drejet. For at opnå de tre stjerner fra FIA skal man være blandt dem, der er nået længst ad den bæredygtige vej – og alt skal dokumenteres.
Auditøren rejser verden rundt og evaluerer forbund, teams og racerløb, og under besøget i Brøndby fik DASUs klimaansvarlige Jens Færgemann masser af tips til, hvordan vi kan blive endnu bedre. Vi fik også at vide, at vi gør rigtigt mange gode ting.

Næste skridt på rejsen mod den tredje stjerne er, at auditøren skriver en rapport, som han sender til FIA. Her skal rapporten og dokumentationen granskes nøje, før DASU forhåbentlig opnår den højeste vurdering i FIA.
 

Læs i øvrigt DASUs miljøpolitik her.


Kontakt i DASU:
Jens Færgemann 
Telefon 26 28 08 16