Siden sidst


Nyt podie til Valdemar


Valdemar Eriksen med team i Indiens MRF-serieTredje og sidste afdeling af løbsserien MRF Challenge Formula 2000 Championship blev afviklet den forgangne weekend på Madras Motor Race Track i Indien. Valdemar Eriksen benyttede løbet til at score sin bedste weekend i serien hidtil; i weekendens seks løb blev det bl.a. til en anden- og en tredjeplads. I den samlede stilling sluttede nordjyden på en delt femteplads. Også Largim Ali deltog i serien og sluttede samlet nr. otte.

Både Valdemar og Largim har baggrund i det danske Formel 4 mesterskab.

Toyota Racing Series på New Zealand sluttede ligeledes i weekenden. Oliver Rasmussen blev samlet nr. 11.

Den traditionsrige Winter Cup i karting på South Garda-banen i Italien blev ikke nogen succes for danske kørere. Ingen af de unge danskere nåede finalerne.

 

Det sker

WEC i USA


Jan Magnussen er tilbage for Corvette Racing i WEC på COTAFemte afdeling af World Endurance Championship (WEC) køres søndag på Circuit Of The Americas (COTA) i Texas, USA. Blandt deltagerne i Lone Star Le Mans er syv danskere. I GTE Pro skal DaneTrain Marco Sørensen/Nicki Thiim i deres Aston Martin forsvare den samlede føring i mesterskabet, mens de forsvarende verdensmestre Michael Christensen og hans franske makker Kevin Estre er på tredjepladsen for Porsche. Klassen ser også et gensyn med Jan Magnussen, der sammen med tyske Mike Rockenfeller er til start i den nye Corvette CR8.

I klassen GTE Am er Nicklas Nielsen og David Heinemeier Hansson til start; førstnævnte er på en delt førsteplads i klassen for Ferrari og holdkammeraterne Collard/Perrodo.

Endelig er Anders Fjordbach en del af kørebesætningen for High Class Racing i LMP2.

Løbet kan følges live på Eurosport 2 eller fra løbets hjemmeside www.fiawec.com fra søndag kl. 18 dansk tid.

Lone Star Le Mans kom i stand på kort tid som erstatning fra afdelingen i Sao Paulo, Brasilien, der måtte aflyses i december.


Mikkel Jensen i Thailand


Mikkel Jensen er med kort varsel indkaldt som reserve hos det japanske Ferrari-team Car Guy Racing til sidste afdeling af Asian Le Mans Series, der køres på Buriram-banen i Thailand.

Teamet er på andenpladsen i klassen inden løbet.

Følg løbet og læs mere om serien på deres hjemmeside her.


Formel 1 starter testsæsonen


Et tydeligt tegn på at vinteren snart er overstået og foråret nærmer sig er starten på Formel 1-sæsonen. Det sker med tre dages test på banen i Barcelona, startende onsdag d. 19. februar. Kevin Magnussen er selvfølgelig med i den nye Haas VF20.

Første Grand Prix køres i Melbourne 15. marts.


WSK i Lonato


Anden runde af WSK Super Master Series køres den kommende weekend på South Garda i Lonato, Italien. En håndfuld danske kørere er til start.

Følg dem og læs mere på WSK's hjemmeside her.

Fotos: Glenn Dunbar / LAT, Richard Prince, Valdemar Eriksen