Det sker

Kevin tester i Barcelona


Formel 1-sæsonen 2018 skydes officielt i gang mandag d. 26. februar når alle nye Formel 1 racere ser dagens lys i den første af to officielle testkørsler inden sæsonens første Grand Prix (Australiens Grand Prix, Melbourne 25. marts).
Det sker på Circuit de Barcelona-Catalunya i Spanien. Kevin Magnussen er med for Haas F1 og tester 27. februar og 1. marts.
Se mere på haasf1team.com og formula1.com

 

WSK i South Garda


Anden runde af WSK Super Master-serien i karting afvikles på traditionsbanen South Garda i Lonato, norditalien. Blandt favoritterne er Nicklas Nielsen.
Følg med på wskarting.com

 

Rally Academy inviterer til træningssamling


DASUs nye initiativ for rallytalenter, der har fået navnet DAU Rally Academy, inviterer klubrallykørere på Sjælland og øerne til træningssamling i Slagelse 17.-18. marts. Projektansvarlige er Simon Vallentin og Tim Svanholt.  
Læs mere om projekt og tilmelding på dasu.dk her.

 

Årets bilsportskører 2017: Christian Lundgaard


Den traditionsrige titel som Årets Bilsportskører er fredag d. 23. februar uddelt ved Dansk Motorsport Award. Prisen går til den kun 16-årige racerkører Christian Lundgaard, der dermed bliver den hidtil yngste modtager af Dansk Automobil Sports Unions (DASU) fornemste pris.

Prisen gives for en helt enestående og ekstraordinær debutsæson, der resulterede i 16 løbssejre, et hav af pole-positions, hurtigste omgange og podieplaceringer undervejs til sejr i både NEZ Formula 4 Championship og Spanish Formula 4 Championship.

Disse resultater er stærkt medvirkende til at Christian Lundgaard er optaget i Renault Sport Academy med direkte sigte mod Formel 1. I 2018 skal han således deltage i den prestigefyldte Renault 2.0 Eurocup, der har udklækket mange topkørere gennem tiderne.

Kåringen er foretaget af et panel nedsat af DASU’s bestyrelse, bestående af formand Henrik Møller Nielsen, formand for DASU Eliteudvalg C.C. Hansen, motorjournalisterne Peter Nygaard og Morten Alstrup samt Tom Kristensen.

Læs mere om Dansk Motorsport Award, talent- og publikumspriser på dasu.dk her.

Se den komplette liste over prismodtagere på dasu.dk