Malthe Jakobsen fik sejr i Malaysia


Det danske F4-talent Malthe Jakobsen fik fuldt udbytte af sin deltagelse i de sidste to runder af South East Asia F4 Championship, da den unge thybo sejrede i det sidste af de fire løb på Sepang-banen i Malaysia den forgangne weekend.

Læs mere på Malthes Facebookside her.


Dansk Bronze ved FIA GT Nations Cup


Det danske hold i den første udgave af FIA’s nye mesterskab Nations Cup for GT3-biler sikrede sig den forgangne weekend i Bahrain tredjepladsen blandt de 18 deltagende nationer. Johnny Laursen/Nicklas Nielsen kørte et stærkt finaleløb, og kæmpede sig op fra startplads 15 på grand prix banen Bahrain International Circuit.
På samme bane kom Nicolaj Møller Madsen og hans hollandske holdkammerat i mål på andenpladsen i den såkaldte GT4 International Cup.
 

Det sker

Anden afdeling af ALMS


Tre danskere er til start når anden afdeling af Asian Le Mans Series (ALMS) afvikles den kommende weekend på Fuji-banen i Japan.
I LMP 2 er Anders Fjordbach igen til start for Algarve Pro Racing, Christian Olsen deltager i LMP3 for Ecurie Ecosse, og Benny Simonsen i GT Cup. Sidstnævnte vandt sin klasse i første runde.
Se www.asianlemansseries.com
 

Valdemar Eriksen i Bahrain


Også den kommende weekend er der dansk deltagelse i internationalt løb på Bahrain International Circuit. 15-årige Valdemar Eriksen deltager i anden runde af MRF Challenge i klassen Formula 2000. Runden består fire løb.
Læs mere på www.mrfracing.in