Det sker

Kevin i Japan


Allerede den kommende weekend er der igen Kevin Magnussenog Formel 1; denne gang til morgenkaffen. Japans Grand Prix afvikles på legendariske Suzuka, se hvornår på www.viasat.dk/tv-guide.
    

Linnemann tilbage i RallyX Nordic


Danmarks rallycross-stjerne Ulrik Linnemann vender tilbage til NEZ-løbsserien RallyX Nordic. Det sker når nordjyden stiller til start i finaleløbet i svenske Tierp i en lejet Honda Civic. Tidligere på året vandt Ulrik afdelingen i Nysum.

Se mere på www.rallyx.se


Dansk Super Kart på ny bane


Rødby Go-Kart Klub er blandt de ældste kartingklubber i Danmark, og har siden 1972 afviklet mange store løb på den oprindelige, 672 m. lange Rødby Karting Ring. Banen måtte for et par år siden vige pladsen for den kommende faste forbindelse mellem Danmark og Tyskland, men i år er afløseren så kommet på plads. Et spritnyt anlæg med en bane på 1246 m. der opfylder alle internationale krav, og den kommende weekend afvikler finalen i årets Dansk Super Kart.
Der køres i klasserne Cadett Mini, Cadett Junior, OK Junior og KZ2; i OK Junior tæller løbet samtidig til Christian Bakkerud Talentpris

Løbene kan følges live på www.zibrasport.dkwww.dansksuperkart.dk og www.bmf1.dk


Finale på FDM Jyllandsringen


Tiden er kommet til årets sidste løb på FDM Jyllandsringen, der den kommende weekend lægger asfalt til en række finaler i diverse klasser. I Formel 4 har Casper T. Hansen allerede sikret sig årets mesterskab, men der er hård kamp om de næste placeringer. Se stillingen her

Mesterskabet i Danish Thundercar Championship (DTC) afgøres mellem de sidste to års mestre Kasper H. Jensen og Lasse Sørensen, hvor førstnævnte har et klart pointforspring.
Se www.dtc-net.dk

 
Husk, du kan se, hvad der ellers sker denne weekend på DASU's løbskalender her.

 

Siden sidst

Points og ny kontrakt


Kevin Magnussen og HaasF1 annoncerede inden det russiske Grand Prix en kontraktforlængelse til  danskeren, og Kevin fejrede dette med  en flot indsats i løbet, hvor han efterfølgende kunne sætte yderligere fire points ind på kontoen efter en ottendeplads. Kevin er dermed tilbage på syvendepladsen i kampen om VM.
For mere info, se www.formula1.com

Formel 3-test til Vesti


16-årige Frederik Vesti tilbragte i den forgangne uge tre dage på Grand Prix-banen Hungaroring, hvor han testede Van Amersfoorts Formel 3-racer. Team Danmark-talentet stiller efter planen til start i finaleløbet i EM-serien på Hockenheim senere i oktober, men henblik på en fuld sæson i serien i 2019. Læs mere på Vestis Facebook-side her.

Danskere i BlancPain-finaleløb


På Grand Prix-banen i Barcelona var der sæsonfinale i løbsserien Blancpain Endurance GT Championship, og to danskere var til start. Anders Fjordbach, der debuterede i serien, sluttede på 10. pladsen for Audi-teamet Attempto Racing, mens Nicki Thiimdesværre fik problemer mod slut for R-Motorsport Aston Martin.

Fotos: Linnemann Motorsport og Haas F1 Team