Siden sidst

Danske formeltalenter på podiet


I en afdeling af MRF Challenge, kørt på Grand Prix-banen i Bahrain kort før jul, sikrede Valdemar Eriksen sig sin anden podieplads i klassen Formel 2000, og indtager en samlet femteplads før tredje og sidste afdeling.
I samme klasse er Largim Ali på en samlet tiendeplads. Se mere på www.mrfracing.in/

Også Oliver Rasmussen kunne notere en podieplads. Det skete da han kom i mål på en flot andenplads i et af løbene i første runde af løbsserien Toyota Racing Series F3 på New Zealand. Anden afdeling af serien køres allerede den kommende weekend.
Læs mere på seriens hjemmeside her.

 

Regnvejr i Dubai afslutter 24-timer løb

Dennis Lind i 24H Dubai 2020Et voldsomt uvejr bevirkede at det årlige 24-timers løb på banen i Dubai måtte afblæses før tid. Løbet havde bl.a. deltagelse af Dennis Lind, der sluttede som sekser samlet efter at have ligget i føring i store dele af løbet.

 

Mickey Magnussen repræsenterer Danmark

Danmarks repræsentant i FIA Academy 2020 bliver Mickey Magnussen. FIA Karting Academy er kendetegnet ved at alle deltagerne, der er i aldersgruppen 13 – 15 år, får udleveret helt ens materiel og der trækkes lod om motorerne. Mesterskabet består af tre afdelinger.
Se mere på dasu.dk her.

 

Jacob Nørtoft ny talentansvarlig i karting

DASUs eliteudvalg har udpeget den tidligere topkører Jacob Nørtoft som ansvarlig for talentarbejdet i karting. Jacob er tiltrådt stillingen pr. 1. januar, og samtidig tages et helt nyt talentkoncept i brug. Se mere på dasu.dk her.

Det sker

Rolex 24 at Daytona

Et af årets efterhånden mange 24-timers løb afvikles den kommende weekend, og det er ikke et hvilket som helst af slagsen. 24-timers løbet på Daytona International Speedway i Florida blev afviklet første gang i 1966, og i ubrudt række siden 1975. Løbet har for længst opnået kultstatus i USA og resten af verden; ikke mindst grundet det eftertragtede Rolex guldur der gives til vinderne. Løbet afvikles på en kombination af den berømte ovalbane og banens inderkreds.
Som den eneste dansker har John Nielsen vundet generelklassementet i løbet (1988), men også Jan Magnussen og Michael Christensen har sikret sig et ur for klassesejre.
Klassementet er inddelt i fire kategorier, to prototyper og to GT-klasser.
2020-udgaven har deltagelse af tre danskere. I LMP 2 er David Heinemeier Hansson klar for Tower Motorsports, mens Christina Nielsen (Lamborghini) og Nicki Thiim (Aston Martin) starter i klassen GT D.
Se hjemmesiden her, hvor du også kan følge løbet.

 

Fotos: Jamey Price, Dennis Lind Racing