Det sker

Silverstone Grand Prix


For tredje weekend i træk skal Kevin Magnussen og kollegaerne fra Formel 1 i aktion. Denne gang gælder det Englands Grand Prix på den berømte højhastighedsbane Silverstone. Kevin er inden løbet på en fornem syvendeplads i kampen om VM.
Løb, træning og kvalifikation kan som altid følges direkte på Viasat.
Også Mikkel O. Pedersen er igen på banen i Porsche Mobil 1 Supercup som opvarmning til F1. Her indtager han efter tre afdelinger en 12. plads. 

Se også formula1.com
 

Mikkel Mac skal forsvare føring


Den danske Ferrari-stjerne Mikkel Mac er alene i spidsen for dette års udgave af løbsserien International GT Open, når serien den kommende weekend rammer Hungaroring til fjerde afdeling.
Læs mere på gtopen.net 
 

WeatherTech Sportscar Championship i Canada


Blot en uge efter 6-timers løbet på Watkins Glen er WatherTech Sportscar Championship (IMSA) rykket nogle timers kørsel nord for den amerikanske grænse, i Canada. Her afvikles næste runde af det højeste amerikanske GT- og prototypemesterskab på banen Canadian Tire Motorsport Park (tidligere Mosport Park).
Jan Magnussen, Christina Nielsen og David Heinemeier Hansson er atter til start for deres respektive teams i GT-klasserne.
Følg med på imsa.com

                                                                              
Fototekst: Kevin tog igen gode point med sjetteplads i Frankrigs GP. Foto: Haas F1 Team

 

Siden sidst

Kevin best-of-the-rest i F1 VM


Kevin Magnussen og hans Haas-team leverede et nyt flot resultat i Østrigs Grand Prix. For sjette gang i år scorede Kevin points, og denne gang blev det til 10 på kontoen for en fornem femteplads. Med resultatet avancerede danskeren til en samlet syvendeplads i kampen om kørernes VM.
I Porsche Mobil 1 Supercup sluttede Mikkel O. Pedersen som 20. efter sammenstød tidligt i løbet. 

Hør alt om Østrigs GP i podcasten det ternede flag – lyt med på iTunes her og på Soundcloud her.

 

Unge danskere vinder i Japan


To unge danskere havde tage turen til Japan for at deltage i fjerde runde af BlancPain GT Asia Championship. På den berømte Grand Prix-bane Suzuka vandt Dennis Lind og hans makker Martin Kodric det ene af løbene og sluttede P3 i det andet. Makkerparret fører dermed fortsat serien for deres japanske Lamborghini-team FFF Racing. 
I Lamborghini Super Trofeo Asia vandt på samme bane Frederik Schandorff og australske Ben Gersekowski weekendens første løb. 
 

Jan Magnussen på podiet


Jan Magnussen og holdkammerat Antonio Garcia sluttede efter en flot finale på andenpladsen i GT LM i sekstimers løbet på Watkins Glen i deres Corvette. I GT D sluttede David Heinemeier Hansson og 3GT Racing Lexus på fjerdepladsen, mens Christina Nielsen og Wright Motorsport besatte niendepladsen.
 

Sejre til Christian Rasmussen


Tredje runde af F4 United States Championship blev en stor succes for de to danske deltagere. Christian Rasmussen sikrede to første og en andenplads i de tre heats, mens Benjamin Pedersen hentede tre top-fem resultater. Det skete på banen Mid Ohio.

Rallycross i Höljes


Den svenske afdeling af EM i rallycross på banen i Höljes blev ikke en succes for Ulrik Linnemann, der sluttede uden points i Supercar. Dermed er han placeret på femtepladsen i kampen om EM. Dennis Rømer kom heller ikke videre fra de indledende heat. 
I klassen for Touring Car fik Tobias Daarbak derimod sit hidtil bedste resultat med en femteplads i finalen.