Siden sidst

Haas og Kevin uden point i Monaco


Mikkel O. Pedersen var flyvende i Monaco - foto: Porsche AGKevin Magnussen og Haas F1-teamet fandt aldrig det rigtige set-up til Monacos Grand Prix. Kevin sluttede P13 i et løb der blev vundet af Daniel Ricciardo for Red Bull.

Christian Lundgaard scorede to femtepladser i de to løb for Renault 2.0 Euroseries i Monaco, og bevarer dermed sin andenplads i den samlede stilling, samt føring i rookiemesterskabet.

Mikkel O. Pedersen deltog også i opvarmningsprogrammet i Monacos gader, og hjemtog en flot femteplads i Porsche Super Cup; karrierens bedste resultat.
 

Kjærgaard vinder igen i England


På Snetterton-banen i England hentede Nicolai Kjærgaard en sejr, en andenplads og en udgået i  tredje runde af British Formula 3 Championship. Esbjergenseren er dermed fortsat på en samlet andenplads.
 

Dane Train vinder - hver for sig!


På samme bane hentede Nicki Thiim og Marco Sørensen hver en sejr for TF Sport Aston Martin i de to afdelinger af British GT Championship GT 3 (Dane-Train kører undtagelsesvis ikke med hinanden, men i hver sin bil i British GT). I den samlede stilling indtager de to danskere hhv. P4 og P5.
I GT4-klassen scorede Patrik Matthiesen og makker Callum Pointon lige nøjagtig points nok til at bevare den samlede føring for Ginetta. Jan Jønck kunne trods en god kvalifikation ikke få topplaceringer med hjem grundet motorproblemer. 

Det danske Opel Adam rallyteam Sebastian Magnussen/Karsten Isaksen kom i mål som P 15 i anden afdeling af ADAC Opel Rallye Cup, der blev afviklet i forbindelse med AVD Sachsen Rallye i Tyskland. 
 

Dansk Super Kart i Barmosen


Anden afdeling af Dansk Super Kart blev afviklet i Barmosen Gokart Center. Finalesejrene i de afviklede kategorier gik til Tobias Bille Clausen (Cadett Mini), Valdemar Aggerholm Kasting (Cadett Junior), Julie Friis (OK Junior) og Valdemar Risom (KZ2).
Læs mere på dansksuperkart.dk
 

Dennis Lind tog DTC-finale i CRAA


Dennis Lind fejrede sin tilbagekomst til DTC ved at vinde finaleheatet ved Classic Race Aarhus. De to kvalifikationsheats blev vundet af hhv. Michael Markussen og Jan Magnussen.
CRAA blev overværet af 42.000 tilskuere.

 

Det sker

Le Mans testdag


Søndag d. 3. juni tages der officielt hul på dette års Le Mans 24 Hours. Det sker med den traditionelle testdag, der primært er målrettet nye teams og kørere. Anders Fjordbach deltager, og gennemfører bl.a. det obligatoriske simulatorprogram, samt omgange på banen. Anders er tilknyttet SMP Racing i LMP2 som reserve.

Læs mere på www.lemans.org og www.fiawec.com

Streetrace i Detroit


Christina Nielsen
og David Heinemeier Hansson er på startlisten i klassen GT D, når der den kommende weekend afholdes løb på Belles Isles Park i Detroit. GT LM-klassen med Jan Magnussen deltager ikke i denne afdeling af IMSA Weatherteach Sportscar Championship.

Læs mere på www.imsa.com

Danske kartkørere i Tyskland


Tredje afdeling af Deutsche Kart Meiserschaft køres den kommende weekend på banen i Ampfing. En halv snes unge danske kartkørere er tilmeldt i klasserne OK og OK Junior.

Følg med på www.kart-dm.de

RallyX Nordic


Anden afdeling af RallyX Nordic køres den kommende weekend på banen i Arvika, Sverige.

NEZ Crosskart Championship


Første afdeling af NEZ Crosskart Championship afvikles den kommende weekend i Flisa, Norge.

 

Fotos: Jakob Ebrey Photography / Porsche AG