Nu samler DASU al dansk motorsport på ét sted på Facebook.

 

Som følge af den nuværende situation i sporten, omrokeringer på sekretariatet - og prioriteringer i vores kommunikation, vælger vi nu at slå vores adskillige Facebooksider sammen til én – DASUs generelle Facebookside.

 

Ved at gøre det, samler vi dels informationerne, så sportens fanskare nemmere kan finde frem til, hvem de skal følge, dels mindsker vi også den administrative byrde ved at vedligeholde så mange sider. Og når det igen bliver muligt at afvikle sporten med publikum, kan man nemt få overblik ét sted over de kommende arrangementer.

 

Ja, der vil være nyheder fra sportsgrene, som man måske normalt ikke følger. Men det kan være, man får øjnene op for andre sportsgrene i vores fantastiske motorsportsverden!

 

Nyhedsbrev

 

Der vil fremadrettet fortsat være nyhedsbrev målrettet både klubber, aktive og frivillige – DASUs ugentlige nyhedsbrev. Hertil vil der også være elitenyhedsbrevet. Du kan finde tidligere udgaver af begge og abonnere på dem her.

 

 

Ny hjemmesidestruktur i DASU

 

Som del af vores strategi fordeler vi nu i stedet kræfterne på vores hjemmesider. Dasu.dk vil fremadrettet have vores klubber (og dermed frivillige) og vores aktive udøvere som målgruppe. Her vil de kunne finde reglementer, dokumentation, bestilling af licens og lignende. 

 

På en ny hjemmeside – motorsportdanmark.dk – vil vi rette os mod fanskaren – alle, der har en interesse i motorsporten i Danmark. Her vil de kunne læse nyheder om vores løb, nyt fra vores klubber og kørere samt få indblik i hvordan man kommer i gang med sporten som frivillige eller som aktiv udøver.

 

Husk, du kan også følge os på vores øvrige sociale kanaler:

 

Instagram

Twitter

YouTube

LinkedIn

 

//