Den direkte dækning af alle afdelinger af Dansk Super Kart (DSK) samt DM-løbet i august fortsætter og udvides i 2018.

 

Som sidste år livestreames alle løb via zibrasport.dk. En ny aftale med Bil Magasinet betyder, at også hjemmesiden bmf1.dk streamer løbene direkte.

 

BMF1, der primært dækker Formel 1, bringer endvidere optaktsartikler og ”follow-up” fra løbene, og Bil Magasinet vil også selv bringe omtale fra DSK.

 

”Det er en meget glædelig nyhed, at et så estimeret og anerkendt medie vælger at dække DASUs højeste mesterskab i karting”, siger DASUs sportschef Bo Baltzer Nielsen. ”Kartingsporten er der hvor det hele begynder, og en af grundene til at vi i Danmark har så mange internationale kørere på højeste niveau inden for karting og bilsport er netop, at kartingsporten står stærkt her i landet. Aftalen med Bil Magasinet og BMF1 vil medvirke til at sætte yderligere fokus på den fantastiske sport, som karting jo er”.

 

”Vi er glade for, at kunne hjælpe DASU og ikke mindst de håbefulde unge kørere til at blive mere synlige og dermed måske få lidt opmærksomhed fra de større Formelklasser,” udtaler Allan Haslund fra BMF1.

 

Første afdeling af DSK køres den 14.-15. april på Vojens Karting Center. Der køres løb i fem klasser.

 

Bil Magasinet støtter i forvejen Racing for Denmark.

 

Dansk Super Kart livestreames også som tidligere på Dansk Super Karts hjemmeside.

 

Nyheden kommer i kølvandet på, at Christian Bakkerud Talentpris genindføres til denne sæson. Læs mere her.

 

Foto: Frederik Ernst