Vi hører Team Danmark-talenterne, hvordan de holder sig skarpe i corona-tiden - i dag er turen kommet til Christian Rasmussen.

 

Hvad bruger du tiden på i disse dage? 

 

Som alle andre racerkørere så står min hverdag ret stille for tiden. Alt er sat på pause, og der er ikke så mange ting man kan lave. Jeg gør mit bedste for at holde mig i form, jeg er begyndt at fokusere mere på ting som kost eksempelvis. 

 

 

Hvordan holder du dig i form? 

 

Nu når vi ikke kan træne, hverken i bilen eller i træningscenter, har det måtte betyde at man har måtte være kreativ når det kommer til ens træning. Jeg er begyndt at cykle meget, jeg har rykket alle mine træninger uden for og laver en masse bodyweight-træning. Derudover har jeg en simulator, som jeg også træner jævnligt i. 

 

 

Christian Rasmussen træner reaktionerHvad gør du for at være klar til når der forhåbentlig snart lukkes op rundt omkring for aktiviteter? 

 

Som nævnt oven for så vedligeholder jeg min fysiske træning så godt som jeg kan. Derudover har jeg i samarbejde med DASU, Team Danmark og Pulskoncept gennemgået et træningsforløb hvor der fokuseres på fokus og reaktionsevne. Det har været meget spændende at prøve en anden træningsform, som jeg helt sikker på ville kunne hjælpe mange sportsudøvere, racerkørere såvel som andre. 

 

 

Hvilke tanker gør du dig om din egen situation og din fremtid i sporten? 

 

Min situation ser positiv ud. Lige så snart der bliver åbnet op igen, vil jeg være at finde på de amerikanske racerbaner!

 

Hvilke tanker om sporten har du generelt?

 

Jeg synes at alle de forskellige serier gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg ved at der er rigtig mange mennesker der arbejder hårdt på at få alle os racerkørere ud på banerne så snart det er sikkert nok til at gøre det. 

 

Har du en besked til fansene?

 

Til alle de motorsportsfans derude vil jeg minde dem om at det er en midlertidig situation vi er i. Før eller siden vil vi være tilbage til normal, og desto mere vi følger regeringens retningslinjer, desto hurtigere kan samfundet komme tilbage til normal såvel som motorsport. Så hold ud, og hold afstand!

 

 

Læs om de øvrige Team Danmark-talenter her:

Michael Christensen

Marco Sørensen

Christian Lundgaard

Bastian Buus

Malthe Jakobsen

Nicolai Kjærgaard

Sebastian Øgaard

 

Se alle de indplacerede under 'talent og elite' her