Onsdag formiddag er normalt ikke det tidspunkt, hvor der er den største aktivitet på en kartingbane. Specielt ikke udenfor ferieperioderne. Og da slet ikke på en kartingbane, hvor hovedaktiviteten er udlejningsvirksomhed.

 

Men på denne onsdag er gæsterne hverken en gruppe ungersvende, der skal more sig under en polterabend, eller en håndfuld forretningsfolk, som for en dag har smidt slipset for at lære nye sider af sig selv. Det er i stedet 10. klasse fra EUD10 Auning, som har indtaget Auning Kart Park. De er forsøgskaniner. I et nyt DASU-projekt med titlen Hestekræfter – Motorsport på skoleskemaet.

 

”Folkeskolereformen, der blev vedtaget i 2013, gav folkeskolerne nye opgaver i forbindelse med de målsætninger, der blev vedtaget,” fortæller Mikkel Bøyesen. Han er selv uddannet folkeskolelærer, men har siden reformen gennemført projekter for flere specialforbund under Danmarks Idrætsforbund. Og nu står han så i spidsen for det nye DASU-projekt, som bl.a. har modtaget betydelig støtte fra Villum Fonden.

 

Du kan læse om det nye projekt i det nummer af Autosport, som er blevet omdelt til postkasserne hos medlemmerne af DASU-klubberne. Skulle du mod forventning ikke have modtaget dit eksemplar, så skriv en besked eller en mail til dasu@dasu.dk. Så får du det eftersendt…

 

Vil du gerne modtage Autosport – så skynd dig at melde dig ind i en DASU-klub. Det gør du her.