Vil du være med til at holde motorsporten kørende?

Ønsker du et job, der giver et indgående kendskab til motorsporten i Danmark?
Og er du god til at samarbejde? 

Så er du måske vores nye administrative medarbejder.

 

Dansk Automobil Sports Union (DASU) søger en administrativ medarbejder, der, sammen med vores nuværende administrations sekretær og bogholder, skal servicere klubber og udvalg i DASU. Du får en afvekslende hverdag med fokus på at hjælpe og vejlede klubberne i DASU med at afvikle løb og træning, og herunder en række forskellige administrative opgaver.

Vi ønsker i den kommende tid at styrke vores daglige serviceniveau og søger i den forbindelse en deltids administrativ medarbejder til DASUs sekretariat. Du skal kunne stille til start 1. maj 2021.

 

Opgaverne som administrativ medarbejder i DASU

DASUs sekretariat leverer en lang række ydelser til vores klubber og politisk valgte medlemmer af sportsudvalg m.v., lige fra opgaver af administrativ og teknisk karakter til sparring og rådgivning. Derudover er kontakten til klubmedlemmer, kørere og officials en vigtig del af arbejdet i sekretariatet.

 

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Behandling af løbsansøgninger
  • Oprettelse af løb og håndtering af tilmeldinger på DASUs online løbskalender
  • Registrering af henvendelser, opfølgning og svar
  • Kursusadministration
  • Administration og udgivelse af reglementer og cirkulærer

 

 

Hvem er du?

  • Du er tålmodighed, serviceminded og har lyst til at arbejde med frivillige
  • Du kan tage ansvar for din egen dagligdag og sørge for, at opgaverne bliver løst.
  • Du har måske erfaring med og kendskab til idrættens verden, men dette er ikke en forudsætning.
  • Du har gode kommunikationsevner – både mundtligt og skriftligt.
  • Du er på hjemmebane inden for it, herunder Officepakken.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er en deltidsstilling på 20 timer om ugen. Aften-og weekendarbejde i forbindelse med møder og seminarer må påregnes.

Optjent overtid afspadseres efter DASUs gældende regler. Vi forventer at du har kørekort. Kørselsafregning efter statens takster.

 

Ansættelsessted er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, Brøndby. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Ture Hansen på 61 70 74 74 eller tmh@dasu.dk. 

 

Ansøgning

Stillingen ønskes besat den 1. maj 2021. Ansøgning inkl. cv og evt. referencer skal indsendes senest den 24. marts 2021. Vi afholder samtaler løbende. Ansøgning skal ske via Jobindex.

 

Om os

Dansk Automobil Sports Union (DASU) er hovedorganisation for al organiseret motorsport i Danmark. Omkring 8.000 medlemmer er fordelt på ca. 90 klubber rundt omkring i landet. 

Blandt DASUs aktiviteter er banesport, karting, rally, bilorientering, MRC (fjernstyrede biler) og dragracing. 

Som medlem af en klub under DASU har man ret til at få udstedt licens indenfor DASUs forskellige områder. Det overordnede ansvar varetages af en folkevalgt bestyrelse på syv medlemmer. 

Dansk Automobil Sports Union er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund (DIF), den internationale motorsportsorganisation, FIA, det internationale kartingforbund, CIK og det europæiske forbund for radiostyrede biler, EFRA.